ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντραγκόφσκι: «Θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε το ντέρμπι και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας»

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, στην εκπομπή της Cosmote TV, «Sportshow» ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική των playoffs.

Ντραγκόφσκι: «Θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε το ντέρμπι και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας»

Δηλώσεις ενόψει του αυριανού εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκανε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV και την εκπομπή Sportshow, ο Πολωνός πορτιέρε του τριφυλλιού, τόνισε ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να πάρει το ντέρμπι και να δώσει χαρά στον κόσμο, ενώ ξεκαθάρισε ότι κατά τη διάρκεια των playoffs, ο μοναδικός στόχος για τους “πράσινους”, δεν είναι άλλος, από τη νίκη!

Αναλυτικά:

Για τα play offs και τη διεκδίκηση του τίτλου: «Πάνω απ’ όλα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Είναι δέκα αγώνες, άρα το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε 30 βαθμούς, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Βεβαίως και όλοι οι αγώνες θα είναι δύσκολοι και θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε τον καθ’ ένα ξεχωριστά, έχοντας το μυαλό μας πάντοτε στη νίκη.».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Από τη στιγμή που μιλάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι, πρόκειται για έναν αγώνα πολύ… θερμό. Και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για έναν «πόλεμο». Εμείς από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να κάνουμε το παν, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε καταρχήν χαρά στους εαυτούς μας και βεβαίως χαρά στους φιλάθλους μας. Το παν για εμάς είναι η νίκη.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.