ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο Φάληρο η πρώτη μάχη με στόχο το “διπλό”!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (20:30, Cosmote Sport 1) στην πρεμιέρα των πλέι οφ και στο μυαλό του έχει μόνο τη νίκη.

Παναθηναϊκός: Στο Φάληρο η πρώτη μάχη με στόχο το

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (20:30, Cosmote Sport 1) στην πρεμιέρα των πλέι οφ και στο μυαλό του έχει μόνο τη νίκη.

Το μίνι πρωτάθλημα που θα κρίνει τον τίτλο ξεκινάει και το «τριφύλλι» θέλει να φύγει με το διπλό από το Φάληρο. Αν πάρει το τρίποντο ο Παναθηναϊκός θα προσπεράσει τους «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία, ωστόσο το σημαντικότερο είναι ότι δε θα απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι «πράσινοι» δε διανύουν καλή περίοδο, μετρώντας τρεις γκέλες τον τελευταία ένα μήνα {Λαμία (2-2), Κηφισιά (1-1), ΟΦΗ (2-2)}. Ωστόσο το σημερινό παιχνίδι αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες, αλλά και στην επαναφορά της καλής ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι απουσίες που πρέπει να διαχειριστεί ο Φατίχ Τερίμ είναι πολλές. ο Τούρκος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν αλλά και τον ανέτοιμο Βέρμπιτς. Εκτός αποστολής βρίσκεται και ο τιμωρημένος Βαγιαννίδης, όπως και ο Αϊτόρ.

Από τη μεριά του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ρέτσου, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Ζέλσον Μαρτίνς.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Ντραγκόφσκι στην εστία, ο Μλαντένοβιτς θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Κώτσιρας το δεξί και οι Αράο και Ούγκο τις δύο θέσεις στα στόπερ. Ο Πέρεθ θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Τσέριν και Μπακασέτα να είναι οι άλλοι δύο στο χώρο του κέντρου. Από κει και μετά, ο Μπερνάρντ στα αριστερά και ο Παλάσιος στα δεξιά, θα αγωνίζονται στα δύο «φτερά» της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ιωαννίδης, σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Ντάνιελ Σλάγκερ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. O 33χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Σβεν Βασίτσκι και Άρνο Μπλος, 4ος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς και στο VAR θα καθίσουν οι Πάσκαλ Μίλερ και Μπουξμπάουμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.