ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσημο: Τέλος ο Καλμαζίδης – Αυτός αναλαμβάνει!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τελος της συνεργασίας του με τον Γιάννη Καλμαζίδη.

Επίσημο: Τέλος ο Καλμαζίδης - Αυτός αναλαμβάνει!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

« Η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας του με τον κόουτς Γιάννη Καλμαζίδη και τον βοηθό προπονητή Κυριάκο Καμπερίδη.Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Άλλωστε δεν λησμονείται το γεγονός ότι ο Καλμαζίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ και στο παρελθόν τόσο ο ίδιος όσο και ο Καμπερίδης είχαν προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας ο Δημήτρης Μαρκάκης.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.