ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Επιτυχία του Παναθηναϊκού που γεμίζει το ΟΑΚΑ σε κάθε ματς – Δεν κρίνονται τα πάντα στο ντέρμπι του ΣΕΦ»

Για το κλίμα που δημιουργείται στο ΟΑΚΑ σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αλλά και στα δεδομένα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιώργος Πετρίδης.

Πετρίδης: «Επιτυχία του Παναθηναϊκού που γεμίζει το ΟΑΚΑ σε κάθε ματς - Δεν κρίνονται τα πάντα στο ντέρμπι του ΣΕΦ»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης.

Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν και στη χαλαρή προσέγγιση που είχε στα πρώτα 23-24 λεπτά το «τριφύλλι», προσθέτοντας πως στη συνέχεια έσφιξε στην άμυνα και έβγαλε ωραίες συνεργασίες στην επίθεση.

Παράλληλα, μίλησε για το κλίμα που δημιουργείται σε κάθε εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ, θυμίζοντας πως οι «πράσινοι» από προτελευταίοι την περσινή σεζόν έχουν καταφέρει να γεμίζουν την έδρα τους και να ανυπομονεί ο κόσμος για τον επόμενο αγώνα.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.960 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ υπογράμμισε ότι δεν κρίνονται τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με νίκη θα καταφέρει να πετάξει εκτός τετράδας τους «ερυθρόλευκους», παίρνοντας ώθηση ενόψει της συνέχειας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.