ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καθάρισε την Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός

Πατώντας... ελεγχόμενα το γκάζι μετά την πρώτη περίοδο, ο Παναθηναϊκός AKTOR πέτυχε τη 19η νίκη του σε 20 ματς στην Basket League επικρατώντας της Καρδίτσας με 87-64 με και πλέον στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ματς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Λεσόρ (16π - 8ρ), Μήτογλου (15π - 7ρ) και Καλαϊτζάκης (12π) ξεχώρισαν για την ομάδα τουΑταμάν, ο οποίος άνοιξε το ροτέισον χρησιμοποιώντας όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

«Καθάρισε την Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός

Ανοιχτό και θεαματικό ματς στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να δείχνουν διάθεση στην επίθεση χάρη στους Μπιουκάναν και ΜακΚάλουμ και τον Παναθηναϊκό AKTOR να ακολουθεί, με αποτέλεσμα να κλείσει η πρώτη «πράξη» ισόπαλη στο 22-22. Οι «πράσινοι» ήθελαν να «καθαρίσουν» το συντομότερο δυνατό και αυτό έπραξαν, σταδιακά μεν, κρατώντας την Καρδίτσα στους 10π στο δεύτερο δεκάλεπτο, χτίζοντας διψήφια διαφορά στο ημίχρονο(32-42′) με τους Μήτογλου και Λεσόρ σε μεγάλα κέφια.

Έχοντας την ίδια συγκέντρωση στην άμυνα και τη βασική αποτελεσματικότητα στην επίθεση (αν και ο Ναν πήρε τις ανάσες του), η ομάδα του Αταμάν αύξησε περισσότερο τη διαφορά στο +21, προτού τα τρίποντα του Καμπερίδη τη μειώσουν στους 17 (48-65), σ’ ένα ματς που είχε… πάρει τον δρόμο του.

Η Καρδίτσα δεν είχε παρατήσει το ματς και εκμεταλλευόμενη τη φυσιολογική χαλάρωση των «πρασίνων» ψαλίδισε τη διαφορά, προτού αναλάβουν δράση οι Καλαϊτζάκης – Μωραΐτης στα τελευταία λεπτά,διαμορφώνοντας το τελικό +23.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 176.327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 32-42, 48-65

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.