ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κέρασε τριάρα στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός και μπήκε ξανά στο κόλπο του τίτλου!

Υπέροχος Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη. Έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά από το ημίωρο και μετά ήταν καταπληκτικός και με μαέστρο τον Μπερνάρ έκανε... πάρτι, επικρατώντας με 3-1 με σκόρερ τα Ελληνόπουλα. Δύο ο Ιωαννίδης, ένα ο Μπακασέτας και οι πράσινοι παραμένουν μέσα στο κόλπο του τίτλου!

Κέρασε τριάρα στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός και μπήκε ξανά στο κόλπο του τίτλου!

Υπέροχος Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη. Έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά από το ημίωρο και μετά ήταν καταπληκτικός και με μαέστρο τον Μπερνάρ έκανε… πάρτι, επικρατώντας με 3-1 με σκόρερ τα Ελληνόπουλα. Δύο ο Ιωαννίδης, ένα ο Μπακασέτας και οι πράσινοι παραμένουν μέσα στο κόλπο του τίτλου!

To ματς

Ατυχία στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους για τον Παναθηναϊκό με τον Ντραγκόφσκι να αισθάνεται ενοχλήσεις και να αναγκάζει τον Φατίχ Τερίμ να προχωρήσει στην πρώτη του αλλαγή με τον Λοντίγκιν να περνά στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ελέγξει το ματς και στο 13′ χάθηκε η πρώτη καλή στιγμή. Οι πράσινοι βγήκαν από τα δεξιά, με τον Παλάσιος να κάνει γύρισμα στην καρδιά της περιοχής, τον Ιωαννίδη να εκτελεί και τον Κάρμο να παραχωρεί κόρνερ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.790 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και χωρίς να απειλήσει πολύ κατάφερε να προηγηθεί στο ντέρμπι. Ο Ορτέγκα πέρασε στον Ποντένσε, αυτός πήρε την μπάλα από τα αριστερά της περιοχής και με ένα δυνατό σουτ νίκησε τον Λοντίγκιν για το 1-0.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι ήλεγχαν τον ρυθμό και στο 36′ χάθηκε μια καλή στιγμή με τον Μπερνάρ να ελίσσεται ωραία και τον Μπιανκόν να βάζει τελευταία στιγμή το στοπ.

Ο Παναθηναϊκός όμως ανέβασε ταχύτητες και έφτασε στην ολική ανατροπή! Στο 41′ ο Ιωαννίδης σέρβιρε στον Μπερνάρ, που μπούκαρε στην περιοχή, βρέθηκε φάτσα με τον Πασχαλάκη και τσίμπησε την μπάλα, με τον Έσε να διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή, αλλά ο Μπακασέτας έγινε κάτοχός της και εκτέλεσε τον Πασχαλάκη.

Λίγο πριν το τέλος του δευτέρου μέρους ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα! Το “τριφύλλι” κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα, ο Μπακασέτας έκανε σουτ με το δεξί, ο Πασχαλάκης έδιωξε, αλλά όχι σίγουρα και ο Ιωαννίδης σκόραρε από κοντά για το 2-1 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Ίδια φιλοσοφία και στο δεύτερο ημίχρονο από τον Παναθηναϊκό με τον Παλάσιος στο 46′ να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Κάρμο και τον Σλάγκερ να λέει “παίζετε”. Οι γηπεδούχοι κυνηγώντας το σκορ όπως ήταν φυσιολογικό πίεσαν, έχοντας ένα γεμάτο 15λεπτο μπροστά από την περιοχή του Λοντίγκιν, τον οποίο και απείλησαν με ένα δυνατό σουτ του Ελ Κααμπί το οποίο αποκρούστηκε.

Ο Τερίμ ζητούσε μια ορθολογική αντεπίθεση και αυτή ήρθε στο 70′! Οι πράσινοι αναπτύχθηκαν από τα δεξιά με τον Παλάσιος να κάνει τη βαθιά μπαλιά στην περιοχή η μπάλα έφτασε αριστερά στον Μπερνάρ, που γύρισε για τον Ιωαννίδη και με τον Πασχαλάκη να είναι εκτός θέσης, σκόραρε ξανά ο Έλληνας φορ για το 3-1 του Παναθηναϊκού.

Η συνέχεια του παιχνιδιού βρήκε τον Παναθηανϊκό να διαχειρίζεται το ματς και να φτάνει σε ένα άνετο διπλό με το επιβλητικό 3-1 το οποίο τον βάζει γερά στο κόλπο του τίτλου.

Περισσότερα σε λίγο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.