ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατυχία από νωρίς για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι: Aναγκαστική αλλαγή ο Ντραγκόφσκι, στη θέση του ο Λοντίγκιν

Ο Φατίχ Τερίμ έκανε πολύ νωρίς την πρώτη του αλλαγή στο ντέρμπι.

Ατυχία από νωρίς για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι: Aναγκαστική αλλαγή ο Ντραγκόφσκι, στη θέση του ο Λοντίγκιν

Ατυχία στο ντέρμπι με το «καλησπέρα» για τον Παναθηναϊκό!

Μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό, ο Φατίχ Τερίμ προχώρησε στην πρώτη του αναγκαστική αλλαγή! Συγκεκριμένα ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, σε μία ανύποπτη φάση, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας να πονάει πολύ! Οι γιατροί της ομάδας μπήκαν στο γήπεδο και άμεσα έκαναν νόημα για αλλαγή, αφού ο Πολωνός δεν μπορούσε να συνεχίσει. Φανερά απογοητευμένος, λοιπόν, βγήκε μόλις στο 6′ από το παιχνίδι και στη θέση του πέρασε ο Λοντίγκιν.

Για την ώρα, φυσικά, δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος του Ντραγκόφσκι.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.905 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.