ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: “Καθάρισε” τον ΠΑΟΚ και… 1-0 στους ημιτελικούς!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 σετ τον ΠΑΟΚ και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της volleyleague ανδρών. Στις 3 νίκες η πρόκριση στον τελικό.

Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 σετ τον ΠΑΟΚ και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της volleyleague ανδρών. Στις 3 νίκες η πρόκριση στον τελικό.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της volleyleague έκανε ο Παναθηναϊκός σε ένα σπουδαίο ματς για τα ημιτελικά. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-1 σετ του ΠΑΟΚ και έκαναν το 1-0 στη σειρά,  η οποία κρίνεται στις τρεις νίκες.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν το πρώτο σετ με 25-23 και έπειτα ήρθε η… αντεπίθεση.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 1.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι γύρισε το ματς ισοφαρίζοντας αρχικά με το 25-19, πήρε το τρίτο σετ με 31-29 και έκανε το 3-1 σετ με 25-23.

Μεγάλο ματς από Πρωτοψάλτη, Ερνάντες και Ιερεθουέλο για τον Παναθηναϊκό, που πήρε 68 συνολικά πόντους από την υποδοχή, έναντι 67 του ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη 14/2 στο «παλατάκι» ο δεύτερος ημιτελικός.

Χόρτο μαγικό» στις εξέδρες του Μετς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ " />Χόρτο μαγικό» στις εξέδρες του Μετς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ " />

Τα σετ: 23-25, 25-19, 31-29, 25-23

πράσινοι» σε ένα συγκλονιστικό ματς, άντεξαν στην πίεση του ΠΑΟΚ, γύρισαν το ματς και με την επικράτηση τους (3-1) πήραν προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς!">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.