ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Φρένο στη μεταγραφολογία – Τι ισχύει για Ναν, Γκραντ, Γκριγκόνις

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρης Κοντός, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM, για τα μεταγραφικά σενάρια από την Ισπανία για Χεζόνια και Ταβάρες και αναφέρθηκε στο τι μέλλει γενέσθαι με τους Ναν, Γκραντ και Γκριγκόνις.

Παναθηναϊκός: Φρένο στη μεταγραφολογία - Τι ισχύει για Ναν, Γκραντ, Γκριγκόνις

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρης Κοντός, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM, για τα μεταγραφικά σενάρια από την Ισπανία για Χεζόνια και Ταβάρες και αναφέρθηκε στο τι μέλλει γενέσθαι με τους Ναν, Γκραντ και Γκριγκόνις.

Αναλυτικά

«Αναφορικά με τα μεταγραφικά: είχαμε πάρει μία απόφαση, να μην σχολιάζουμε ή να μην διαψεύδουμε τα πάντα. Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο υψηλότερο σκαλί της Ευρωλίγκας προκαλεί διάφορα σενάρια. Επειδή η Marca και η AS γράφουν διάφορα για τη Ρεάλ, πρέπει να βάλουμε ένα φρένο, η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει ένα ρόστερ καλά δομημένο, και στο μυαλό του είναι οι παίκτες που υπάρχουν και λήγουν τα συμβόλαιά τους, όπως ο Γκραντ, ο Γκριγκόνις και ο Ναν».

«Τώρα θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στα δύσκολα που έρχονται. Η πορεία του Παναθηναϊκού είναι λογικό να προκαλεί διάφορα σενάρια, ειδικά για παίκτες που έχουν παίξει στο παρελθόν με την ομάδα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση κανένας επ’ ουδενί δεν θα αφήσει τους στόχους, τους τίτλους και την πορεία, όλα αυτά που έχει οριοθετήσει, για να ασχολείται από τώρα για μεταγραφές, σε μία επανάληψη της περσινής σεζόν, που όλοι ασχολούμασταν με την ομάδα που χτιζόταν για φέτος».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Κοιτάμε πώς θα κρατήσουμε τους παίκτες που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, όπως αυτοί που ανέφερα προηγουμένως. Ο Ναν είναι ένας παίκτης ΝΒΑ. Από εκεί και πέρα, ποιος δεν θέλει να τον δει να παραμένει στον Παναθηναϊκό; Για τον Γκραντ το ξέρουμε, για τον Γκριγκόνις φαίνεται πώς τον χρησιμοποιεί ο προπονητής. Αυτή η ομάδα χτίστηκε με ορίζοντα τριετίας και όχι για ένα… σπριντ, που θα ανανεώνεται και θα αλλάζει συνεχώς, διαθέτει παίκτες όπως ο Γκραντ που δεν είναι για μονοετές που αμέσως κινητοποιήθηκε ο Παναθηναϊκός. Το ίδιο ισχύει για τον Ναν, που είναι ένας παίκτης που δεν έχει έρθει ξανά στην Ευρώπη».

Για τα δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια με Ολυμπιακό και Μπολόνια στην Ευρωλίγκα: «Έχουμε ένα πολύ όμορφο άγχος και μία τεράστια πίεση σε ό,τι αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια, και ιδιαίτερα για την Μπολόνια, θα στεναχωρήσω τον κόσμο και από ό,τι μαθαίνουμε, θα υπάρχουν 900 με 1.000 άτομα χωρίς κόσμο. Η ΚΑΕ αυτή τη στιγμή έχει 1.100 αιτήματα από φίλους του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψουν, στο γήπεδο θα μπουν 314, και ίσως εξασφαλίσουμε κάποια πανάκριβα εισιτήρια πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας. Πρέπει να είναι προετοιμασμένοι οι φίλαθλοί μας, ότι μπορεί να μην μπουν στο γήπεδο, και να είναι έτοιμοι να ακυρώσουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια. Η Μπολόνια είναι μία ξεχωριστή περίπτωση και δεν ανοίγουν ούτε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια και όσοι μπορούν να γλιτώσουν ταλαιπωρία και στεναχώρια, ας το έχουν στο μυαλό τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.