ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αδιανόητο: Σύνθημα του Ολυμπιακού από τα μεγάφωνα σε εκτός έδρας ματς Νεανίδων του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα Χαλανδρίου! (Vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδα μπάσκετ νεανίδων του Παναθηναϊκού με τον Νηρέα Χαλανδρίου, καθώς από τα μεγάφωνα... έπαιξε γνωστό σύνθημα του Ολυμπιακού!

Αδιανόητο: Σύνθημα του Ολυμπιακού από τα μεγάφωνα σε εκτός έδρας ματς Νεανίδων του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα Χαλανδρίου! (Vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδα μπάσκετ νεανίδων του Παναθηναϊκού με τον Νηρέα Χαλανδρίου, καθώς από τα μεγάφωνα… έπαιξε γνωστό σύνθημα του Ολυμπιακού!

H oμάδα μπάσκετ Νεανίδων του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε το απόγευμα της Δευτέρας τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια  του πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑ, επικρατώντας στο Χαλάνδρι του Προμηθέα με σκορ 70-32, τρέχοντας αήττητο σερί σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, στο παιχνίδι συνέβη ένα περιστατικό που προκαλεί απορίες και όχι μόνο…

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, την στιγμή που οι πράσινες έκαναν την προθέρμανση τους,αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα ακούστηκε από τα μεγάφωνα, ο ήχος από την τρομπέτα που ακούγεται και σε ματς του Ολυμπιακού!

Πρόκειται φυσικά για μια κίνηση τελείως ακατανόητη, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για αναμέτρηση Νεανίδων στην οποία μάλιστα δεν έχει και καμία… συμμετοχή, ο αιώνιος “αντίπαλος”.

Μια κίνηση χωρίς καμία λογική, επικίνδυνη και που δίχως λόγο πυροδοτεί το κλίμα…

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.