Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Crash test στην Πυλαία με φόντο τους τελικούς της Volley League

Παναθηναϊκός: Crash test στην Πυλαία με φόντο τους τελικούς της Volley League

Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει τη δεύτερη νίκη του απέναντι στον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πλησιάσει περισσότερο στους τελικούς της Volley League!

Στην Πυλαία για το δεύτερο βήμα πρόκρισης ο Παναθηναϊκός!

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν σήμερα στις 17:00 (EPT-3) τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό της Volley League, θέλοντας τη νίκη που θα τους φέρει μια ανάσα από τους τελικούς της Volley League ανδρών.

Το τριφύλλι μετά από ένα ματς θρίλερ στο Μετς είχε επικρατήσει 3-1 παίρνοντας την πρώτη νίκη στη σειρά και πλέον στοχεύει στο break προκειμένου να τελειώσει τη δουλειά στον τρίτο ημιτελικό και να πάει στον τελικό όπου θα διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν έχει τρεις νίκες επί του ΠΑΟΚ αλλά όλες με δύσκολο τρόπο.

Ο Ιταλός ακραίος του Παναθηναϊκού Γίρι Κόβαρ είπε: Γίρι Κόβαρ «Έχουμε μπει από τη Δευτέρα σε μια σειρά αγώνων που πλέον δεν υπάρχει για εμάς κανένα εύκολο ματς μέχρι τη λήξη της σεζόν. Όλοι οι αγώνες είναι καθοριστικοί και κρίνουν τίτλους άμεσα ή έμμεσα, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για ήττες. Οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι από τον πρώτο αγώνα που ήταν στην έδρα μας και πρέπει να καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα του. Ασφαλώς θα ναι πολύ δύσκολος αγώνας και ο αντίπαλος θα ασκήσει πίεση την οποία πρέπει να την αντιμετωπίσουμε και να βγάλουμε την ποιότητα και τη δυναμική μας ως ομάδα»

Σε 83 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 51-32.

Volley League Play Off – Θέσεις 1-4 –

Δεύτερος Αγώνας ημιτελικής σειράς

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 17.00 (ΕΡΤ-3 H.D.): Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Παπαδογούλας, Γεωργιάδης Εμμ., Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βασδέκης, Λούμσι, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.

Exit mobile version