ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Κλειδί η πολυδιάστατη επίθεση για Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Πετρίδης υπογράμμισε τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να φύγει νικητής από το ΣΕΦ.

Πετρίδης: «Κλειδί η πολυδιάστατη επίθεση για Παναθηναϊκό»

Ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό στον τελικό του Κυπέλλου καλείται να δείξει ο Παναθηναϊκός απόψε στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, όπως τόνισε  ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός με νίκη θα είναι πιο κοντά στο πλεονέκτημα, ενώ πολύ δύσκολα θα τερματίσει πίσω από τον Ολυμπιακό γιατί θα έχει ουσιαστικά απόσταση τριών νικών. Ακόμη και με ήττα, ωστόσο, δεν χάνει τις ελπίδες του για πλεονέκτημα, παρότι έχει δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Για να διεκδικήσει τη νίκη ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μην παρουσιάσει την εικόνα του Κυπέλλου, αλλά αυτή που έχει δείξει έκτοτε, ειδικά στην επίθεση όπου είναι πολυδιάστατος. Αυτό το στοιχείο θα είναι κλειδί και σε αυτό έχει βοηθήσει η άνοδος του Σλούκα που πλέον είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δίνει άλλη διάσταση στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, σχολίασε την απόφαση που πήρε ο Παναθηναϊκός να προπονηθεί χθες στο ΣΕΦ απευθύνοντας-μάλιστα-πρόσκληση στον Ολυμπιακό για να ανταποδώσει τη φιλοξενία στο μέλλον.

Aκούστε ηχητικό απόσπασμα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.