ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός!

Ο DPG πήγε στο ξενοδοχείο, που βρισκόταν το «τριφύλλι» και μαζί με την υπόλοιπη αποστολή κατευθύνθηκε προς το ΣΕΦ. Έτσι, θα δει από κοντά το σπουδαίο ντέρμπι κόντρα στους Πειραιώτες.

Θυμίζουμε πως ο Γιαννακόπουλος είχε ακολουθήσει εκτός έδρας τους «πράσινους» και στη διπλή αγωνιστική του Δεκεμβρίου κόντρα στην Μονακό και στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ είχε πρόθεση να βρεθεί και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη. Όμως, μια βλάβη στο αεροπλάνο εκείνη την μέρα του χάλασε τα σχέδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.