ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στην Πυλαία ο Παναθηναϊκός και “αγκαλιά” με τους τελικούς!

Άλωσε την Πυλαία και πλησιάζει στους τελικούς ο Παναθηναϊκός! Το τριφύλλι με κυριαρχική εμφάνιση, υπέταξε 3-1 σετ τον ΠΑΟΚ, έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Volley League και ετοιμάζεται να τελειώσει τη δουλειά στο Μετς!

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στην Πυλαία ο Παναθηναϊκός και

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλά στο πρώτο σετ, προηγούμενος με 2-4, αλλά πολύ γρήγορα το πλεονέκτημα αυτό εξανεμίστηκε μιας και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 6-6. Έχοντας παιχνίδι τόσο με τον Ερνάντεζ, αλλά και από τους κεντρικούς, οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές και προηγήθηκαν 8-12. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πάλι να μαζέψει τη διαφορά (19-20) εκμεταλλευόμενος κάποια λάθη από πλευράς «τριφυλλιού», αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στην τελική ευθεία του σετ είχαν την ουσία και με τον Ερνάντεζ να… καθαρίζει έφτασαν στο 21-25 και το 0-1 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που προηγήθηκε με 6-3, διαφορά την οποία αύξησε στο +4 (14-10). Από εκείνο το σημείο και μετά οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές και με ηγέτες τους Ερνάντεζ και Κόβαρ ισοφάρισαν σε 15-15. Οι γηπεδούχοι είχαν ισχνό προβάδισμα στην τελική ευθεία του δεύτερου σετ (20-19) και μπόρεσαν να το κατακτήσουν με 25-22 βοηθούμενοι και από λάθη του Παναθηναϊκού σε επιθέσεις και σερβίς.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τρίτο σετ οι «πράσινοι» φάνηκαν θυμωμένοι και παρά τα πολλά χαμένα σερβίς προηγήθηκαν 4-8 και 6-10, την ώρα που ο ΠΑΟΚ παρουσιάζονταν εξαιρετικά νωχελικός. Οι άσσοι που ήρθαν σε εκείνο το σημείο του αγώνα από πλευράς Παναθηναϊκού συνέβαλαν στο να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η διαφορά (7-14). Οι «πράσινοι» είχαν βάλει μεγάλους μπελάδες στην υποδοχή του «δικεφάλου» και με πλουραλισμό στις επιθέσεις τους αφού προηγήθηκαν με 14-20, πήραν εύκολα το τρίτο σετ με 18-25, κάνοντας το 1-2 στα σετ.

Η αυτοπεποίθηση των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν στα ύψη και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και στο τέταρτο σετ, όπου ξανά οι παίκτες του Ανδρεόπουλου προηγήθηκαν με 6-10. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν με σχετική άνεση διαφορά της τάξης των 4-5 πόντων (10-15), δείχνοντας αποφασισμένοι να τελειώσουν το ματς. Το καλό σερβίς του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε διαμορφώνοντας το 12-15, όμως το «τριφύλλι» είχε την ψυχραιμία και τον τρόπο να φτάσει και πάλι το +5 (15-20), εκμεταλλευόμενος την αδυναμία των γηπεδούχων να τελειώσουν κάποιες κόντρα μπάλες. Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε την ευκαιρία και με 21-25, πήρε το σετ και τη νίκη με 1-3.

Τα σετ: 1-3 (21-25, 25-22, 18-25, 21-25)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.