ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βιασμός και μαστροπεία 12χρονης στον Κολωνό: Τα στοιχεία στα οποία στήριξε την πρόταση που προκαλεί αντιδράσεις η εισαγγελέας

Την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για τη μαστροπεία και τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, ζήτησε η εισαγγελέας κατά τη διάρκεια της πρότασής της.

Βιασμός και μαστροπεία 12χρονης στον Κολωνό: Τα στοιχεία στα οποία στήριξε την πρόταση που προκαλεί αντιδράσεις η εισαγγελέας

Σύμφωνα με τον Alpha και το TLive, η εισαγγελέας στήριξε την πρότασή της αυτή, σε όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, που εξαιτίας του χαρακτήρα της υπόθεσης και της ευαισθησίας της ηλικίας του θύματος, συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών.

Η εισαγγελέας φέρεται να βασίστηκε σε βίντεο, ηχητικά και γραπτά μηνύματα τόσο των κατηγορουμένων όσο και του θύματος, τα οποία προβλήθηκαν στη δικαστική αίθουσα.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Alpha, οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης, αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη του Ηλία Μίχου. Δήλωσαν δηλαδή ότι ο 55χρονος κατηγορούμενος δεν ήταν εκείνος που τους έφερε σε επαφή με το κορίτσι.

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 372.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, σύμφωνα με την εισαγγελέα προέκυψε ξεκάθαρη συμμετοχή της μητέρας της 12χρονης και του αποκαλούμενου «Μιχάλη» στη μαστροπεία του κοριτσιού.

Ο εφιάλτης της 12χρονης μάλιστα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2022. Η πρώτη επαφή με τον Μίχο όμως χρονολογείται τον Μάρτιο του ίδιου έτους. Με βάση αυτό, η εισαγγελέας συμπέρανε, πως οι βιασμοί ξεκίνησαν πριν από τη γνωριμία με τον βασικό κατηγορούμενο.

Πηγή: newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.