ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Τιμώρησε τα λάθη μας ο Ολυμπιακός, να σηκώσουμε το κεφάλι γρήγορα»

Όλα όσα ανέφερε ο Μήτογλου.

Μήτογλου: «Τιμώρησε τα λάθη μας ο Ολυμπιακός, να σηκώσουμε το κεφάλι γρήγορα»

Μιλώντας στη Nova o διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για τα αίτια της ήττας από τον Ολυμπιακός και στον τρόπο που πρέπει να αντιδράσει η ομάδα του.

Για το παιχνίδι: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, χάσαμε κάποια μεγάλα σουτ και μας τιμώρησε ο Ολυμπιακός, που έπαιξε σκληρά. Πήρε τη διαφορά εμείς κυνηγούσαμε. Κάναμε πάρα πολλά λάθη (18) και πρέπει να βελτιώσουμε αυτόν τον τομέα.

Για τον Ράιτ: «Έπαιξε καλά ο Ράιτ, ήταν δυναμικός, αλλά είναι ένα σύνολο ο Ολυμπιακός που μας τιμώρησε. Τρέχαμε και κυνηγούσαμε διαρκώς. Πρέπει να το διαχειριστούμε, είμαστε μαθημένοι στην πίεση. Πήραμε περισσότερα ριμπάουντ, αλλά τελικά χάσαμε».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και κατέληξε: «Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στη βαθμολογία, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γρήγορα και να προχωρήσουμε. Πρέπει να εστιάσουμε στα επόμενα παιχνίδια και να συνεχίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.