ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: “Μας εκφράζει αυτό που μας έμαθε ο Παύλος κι ο Θανάσης – Τα καλύτερα είναι μπροστά μας”

Γι' αυτό που εκφράζει τον Παναθηναϊκό AKTOR και όσα δίδαξαν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από ανάρτησή του στο Instagram

Γιαννακόπουλος:

Γι’ αυτό που εκφράζει τον Παναθηναϊκό AKTOR και όσα δίδαξαν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από ανάρτησή του στο Instagram

“Όταν κάποια/ες φορά θα χάσεις και δίκαια, οφείλεις να το αποδέχεσαι, αλλά και να το αναγνωρίζεις δημόσια… Όπως επίσης όταν σε ευνοούν (ΠΑΟ-Αρης).

Είναι ο μόνος τρόπος να έχει αξία ο λόγος σου και τα παράπονά σου όταν πραγματιλά αδικείσαι, αλλά και ο μόνος τρόπος να διαφοροποιηθείς απο τον οποιονδήποτε γραφικό, που πάντα θα φωνάζει όταν χάνει.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμάς δεν μας εκφράζει το refuse to lose του Ολυμπιακού… Εμάς μας εκφράζει το you need to learn how to lose, so you can constantly win που μας έμαθε ο Παύλος και ο Θανάσης.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.