Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν παραμένει ξανά εντός όλων των στόχων που έχουν τεθεί, με τους πρωταγωνιστές της ομάδας να έχουν... ιδρώσει για τα καλά τη φανέλα!

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν παραμένει ξανά εντός όλων των στόχων που έχουν τεθεί, με τους πρωταγωνιστές της ομάδας να έχουν… ιδρώσει για τα καλά τη φανέλα!

Στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδας, ήρθε η πιο κατάλληλη στιγμή προκειμένου το Panathinaikos24.gr να συλλέξει τα στοιχεία εκείνα τα οποία δείχνουν τους… ακρογωνιαίους λίθους τη φετινή σεζόν για το τριφύλλι σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο παίκτης που βγαίνει από το γήπεδο μόνο όταν… δεν παίζει η ομάδα είναι ο Μπερνάρ, ο οποίος κάνει μια σπουδαία σεζόν. Ο Βραζιλιάνος είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής, αφού έχει γράψει 2911 λεπτά, ήτοι 42 ματς, έχοντας πετύχει έξι τέρματα.

Ακολουθεί μια έκπληξη! Ο δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής φέτος είναι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς! Ο Σέρβος αριστερός μπακ εκμεταλλευόμενος και τους πολλούς φετινούς τραυματισμούς του Χουάνκαρ, έχει αγωνιστεί σε 37 ματς σκοράροντας δύο τέρματα, και μετρά ένα ημίωρο λιγότερο από τον Μπερνάρ, δηλαδή, 2612 λεπτά συμμετοχής!

Ακολουθεί ο… βιονικός Γιάννης Κώτσιρας! Το κρυφό χαρτί και ένας από τους κορυφαίους της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, έχει τραβήξει τα βλέμματα επάνω του, ιδίως από την έλευση του Φατίχ Τερίμ και έπειτα. Ο πολύπειρος άσος, έχει παίξει σε 34 ματς φέτος, δεν έχει σκοράρει, αλλά στα 2576 λεπτά συμμετοχής φέτος έχει κερδίσει με το σπαθί του περισσότερα από την απλή εκτίμηση του κόσμου και των συμπαικτών του.

Κομβικός φέτος είναι και ο Γουίλιαν Αράο! Ο Βραζιλιάνος έχει δημιουργήσει συνθήκες ηρεμίας και σιγουριάς στην άμυνα του Παναθηναϊκού, έχει σκοράρει τρεις φορές και αποδεικνύει ότι η μεταγραφή του είναι πολύ σημαντική. Ο 32χρονος έχει παίξει σε 35 ματς και είναι 4ος φέτος σε λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις, αφού μετά μια…ώρα λιγότερη από τον Κώτσιρα, δηλαδή 2514 λεπτά.

Ο… παρτενέρ του Αράο ο επόμενος! Ο λόγος για τον Τιν Γέντβαι που από τον Γενάρη και μετά, αλλά και με τη συνύπαρξη του με τον Αράο στο κέντρο της πράσινης άμυνας είναι από τους σημαντικότερους του ρόστερ. Ο Κροάτης στα 31 ματς που έχει παίξει έχει σκοράρει δυο φορές και έχει καταγράψει συνολικά 2437 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθούν δυο ποδοσφαιριστής με οριακή διαφορά στα λεπτά συμμετοχής. Ο πρώτος είναι εκ των αρχηγών. Η ήρεμη δύναμη, Ρούμπεν Πέρεθ ο οποίος ευτύχισε να σκοράρει φέτος και το πρώτο του γκολ με τα πράσινα. Ο Ισπανός χαφ μετρά 2396 λεπτά και ο αμέσως επόμενος με μόλις επτά λεπτά λιγότερα είναι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Τούκου που είναι εκ των κομβικότερων του ρόστερ έχει αγωνιστεί σε 34 ματς έχει σκοράρει επτά φορές και μετρά 2.389 λεπτά.

Ακολουθεί με 2.343′ ο Φώτης Ιωαννίδης, που προφανώς θα είχε πολλά περισσότερα αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός, ο Γιώργος Βαγιαννίδης με 2.157, ο Ντάνιελ Μαντσίνι με 2.096, ο Μπαρτ Σένκεφελντ με 2.039 και τέλος τα… “διχίλιαρα” κλείνει ο Άνταμ Τσέριν, με 2.011 λεπτά.

Exit mobile version