ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός σε ρυθμούς Euro: Το πρόγραμμα των διεθνών του «τριφυλλιού»

Το Panathinaikos24.gr πάει... Εuro και παρουσιάζει το πρόγραμμα των διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, που στην περίοδο της διακοπής, θα φορέσουν ξανά το εθνόσημο.

Παναθηναϊκός σε ρυθμούς Euro: Το πρόγραμμα των διεθνών του «τριφυλλιού»

Το Panathinaikos24.gr πάει… Εuro και παρουσιάζει το πρόγραμμα των διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, που στην περίοδο της διακοπής, θα φορέσουν ξανά το εθνόσημο.

Συνολικά το Κορωπί θα είναι -8 ποδοσφαιριστές αυτές τις ημέρες καθώς αυτοί βρίσκονται με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα είτε για φιλικές αναμετρήσεις ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ή για αγώνες προκριματικών σε Nations League και μπαράζ.

ΕΛΛΑΔΑ:

Ξεκινάμε φυσικά με τη δική μας Εθνική ομάδα η οποία θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Euro 2024. Η γαλανόλευκη, θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στις 21/3 και τρεις ημέρες αργότερα θα παίξει τελικό, με τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην προσπάθεια αυτή υπάρχουν τρεις πράσινοι. Τάσος Μπακασέτας, Φώτης Ιωαννίδης και Ζέκα, με τους δυο πρώτους να είναι και η σκόρερ της Ελλάδας στο ματς με τη Γαλλία.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές έχει και στη Σλοβενία ο Παναθηναϊκός. Εκεί Άντραζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Άνταμ Τσέριν έχουν το προνόμιο να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Euro 2024, χάρη στο γκολ του Βέρμπιτς απέναντι στο Καζακστάν. Οι τρεις τους ειναι μόνιμα στις κλήσεις του προπονητή της Σλοβενίας και θα κληθούν να δώσουν δυο φιλικές αναμετρήσεις με την Μάλτα στις 21 Μαρτίου και με την Πορτογαλία στις 26 του μήνα.

ΡΩΣΙΑ

Συνεχίζουμε την Ρωσία και την τελευταία προσθήκη. Εκεί κλήθηκε μετά από οκτώ χρόνια ο εξαιρετικός Γιούρι Λοντίγκιν. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής του και πολύ πιθανό να αγωνιστεί σε ένα εκ των δυο ματς με Σερβία στις 21/3 και Παραγουάη στις 25/3, ενώ θυμίζουμε ότι η “αρκούδα” δεν θα είναι στο Euro.

ΤΟΥΡΚΙΑ

Κλείνουμε με την εθνική της γειτονικής χώρας που ενδέχεται να είναι και η αντίπαλος της γαλανόλευκης στο Euro 2024 αν αυτή προκριθεί από τα playoffs του Nations League.

Εκεί θα συναντήσουμε τον Σαμέτ Ακαϊντίν. Ο υψηλόσωμος στόπερ του τριφυλλιού βρίσκεται μόνιμα στις κλήσεις του Βιτσέντσο Μοντέλα, όντας βασικός στα τελευταία ματς.

Η Τουρκία έχει δυο φιλικά με αντιπάλους την Ουγγαρία και την Αυστρία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.