ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ο Μπερνάρ θέλει να φύγει ως πρωταθλητής και το δείχνει με κάθε τρόπο!

Ο Μπερνάρ αποχωρεί το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θέλει να φύγει ως πρωταθλητής και το δείχνει με κάθε τρόπο. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Ο Μπερνάρ θέλει να φύγει ως πρωταθλητής και το δείχνει με κάθε τρόπο!

Εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης” ήταν ο Μπερνάρ με τον Βραζιλιάνο μετά το τέλος της αναμέτρησης να εκρφάζει ξανά την επιθυμία του να φυγει το καλοκαίρι ως πρωταθλητής.

“Έχουμε τη νοοτροπία του πρωταθλητή, θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, γνωρίζοντας και την καλή ποιότητα που έχουν οι άλλες ομάδες και πόσο δύσκολο θα είναι αυτό αλλά εγώ προσωπικά θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσω το πρωτάθλημα”.

Ήταν ένας ακόμη αγώνας κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο (στην επικράτηση με 2-0 για το πρωτάθλημα), όταν ο Μπερνάρ έκανε γνωστό ότι το καλοκαιρί θα αποχωρήσει, με προορισμό την Ατλέτικο Μινέιρο, και έκτοτε δείχνει να κάνει ήδη πράξη τα λόγια του.

Μάλιστα, στους τελευταίους 7 αγώνες του πρωταθλήματος, ο Βραζιλιάνος μετράει 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έχει κερδίσει και ένα πέναλτι, αποδεικνύοντας πόσο καθοριστικός μπορεί να γίνει για την ομάδα του.

Συνεπώς, ο χαφ των “πράσινων” δείχνει ότι δεν έχει μείνει μόνο στα… λόγια και ήδη έχει υιοθετήσει το ρόλο του ηγέτη, στην αντεπίθεση της ομάδας του Φατίχ Τερίμ για την “κατάληψη” της πρώτης θέσης.

Αν συνεχίσει έτσι και ο Παναθηναϊκός τελικά κατακτήσει τον τίτλο, ο Μπερνάρ θα αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που το τριφύλλι επέστρεψε στα πρωταθλήματα μετά από 14 χρόνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.