ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Πόσοι είναι εκείνοι που στ’ αλήθεια κράζουν;

Για τον φετινό Παναθηναϊκό, που βάζει τις βάσεις επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης, αρκεί μια βόλτα στο ΟΑΚΑ για να καταλάβεις τι πιστεύει ο κόσμος του. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Πόσοι είναι εκείνοι που στ' αλήθεια κράζουν;

Μεγάλος ντόρος υπήρξε τις τελευταίες μέρες γύρω από τον οργανισμό του μπασκετικού Παναθηναϊκό. Με αφορμή κάποια γκρίνια από τον κόσμο σχετικά με επιλογές του Αταμάν, γκρίνια που προέρχεται κυρίως από τα «καφενεία» της εποχής. Σε εισαγωγικά η λέξη καφενεία, γιατί δεν πρόκειται για τα παλιά, πατροπαράδοτα, αλλά για τα Social Media. Αυτή τη μάστιγα…

Κάθε ένας απ’ αυτούς που θέλουν να… κράξουν ή να πιστέψουν πως είναι κάτι παραπάνω απ’ αυτό που στην πραγματικότητα είναι, γράφουν διάφορα. Όχι απαραίτητα για να δείξουν τις γνώσεις τους γύρω από το άθλημα. Δε θα αναλύσουν δηλαδή 2-3 συστήματα, δε θα σου εξηγήσουν και πολλά πράγματα γύρω απ’ αυτό που τα δικά σου μάτια μπορεί να δει. Αλλά θα μπουμπουνήσουν στον λογαριασμό τους 4-5 ονόματα ως «inside πληροφορία». Και θα ικανοποιήσουν το είναι τους.

Κακώς μπαίνει ο Παναθηναϊκός σε όλο αυτό το «τρυπάκι» να απαντάει σε οτιδήποτε γράφετε στα Social Media. Γιατί είναι μερικές χιλιάδες περισσότεροι εκείνοι που πραγματικά αντιλαμβάνονται όλο αυτό που φέτος γεννιέται στους πράσινους. Και αρκεί να καλέσει τους… γκρινιάρηδες μια φορά στο ΟΑΚΑ για να τους πείσει πόσο άδικο έχουν.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια βόλτα σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο σπίτι του θα πείσει και τον τελευταίο άπιστο ότι το κλίμα όχι μόνο δεν είναι βαρύ και με προβλήματα, όπως πολλοί θέλουν να παρουσιάσουν, αλλά αποπνέει υγεία από άκρη σε άκρη. Στο γήπεδο βλέπεις πρόσωπα χαμογελαστά, ευδιάθετα, οικογένειες με παιδιά, παρέες που είναι εκεί και γουστάρουν, 18.000 ανθρώπους να γίνονται ένα σε κάθε παιχνίδι με τις φωνές τους.

Σε διαπερνά η ιαχή για το έβδομο ευρωπαϊκό, το «βουντού – βουντού» που κάνει το γήπεδο να σείεται, ο θαυμασμός για την ομάδα και τους παίκτες που έχει και η ανυπομονησία για τα επόμενα που θα έρθουν. Γιατί είναι δεδομένο πως θα έρθουν. Θα έρθουν κι άλλοι σπουδαίοι παίκτες, θα έρθουν μεγάλες βραδιές, θα έρθουν κούπες, θα έρθει το 7ο. Αν θα γίνει φέτος, του χρόνου ή μέσα στην επόμενη τριετία, είναι κάτι που θα φανεί στο παρκέ. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του, έχει να αντιμετωπίσει τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Αλλά το νερό έχει μπει για τα καλά στ’ αυλάκι και κανένας… γκρινιάρης δεν μπορεί να του σταματήσει την ορμή. Το βλέπεις να έρχεται και μένεις να το απολαμβάνεις και να διασκεδάζεις. Τούτη τη φορά έχει σημασία και το ταξίδι και ο προορισμός. Και θα είναι πολύ γλυκός… Με τον Αταμάν στον πάγκο βεβαίως – βεβαίως…

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.