ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Έχει ένα στοιχείο που λείπει από τον Παναθηναϊκό ο Μαξίμοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για το βασικό στοιχείο που θα δώσει ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Νικολογιάννης: «Έχει ένα στοιχείο που λείπει από τον Παναθηναϊκό ο Μαξίμοβιτς»

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι ένας παίκτης που τρέχει παντού και καλύπτει όλους τους χώρους, ιδανικός να πρεσάρει και να κλέβει μπάλες. Τα τρεξίματά του είναι ένα στοιχείο που λείπει πολύ από τον Παναθηναϊκό και θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Η κανονική του θέση είναι στο ‘6’ και στο ‘8’, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της Χετάφε έπαιξε αριστερό χαφ. Έχει βάλει φέτος και τέσσερα γκολ», τόνισε.

Όσο για το δύσκολο πρόγραμμα μετά τη διακοπή είπε: «Υπάρχει ένα σερί εννιά αγώνων, συν τον τελικό του Κυπέλλου, που θα κρίνουν τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα και τα πρώτα παιχνίδια μετά τη διακοπή, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη Λεωφόρο, είναι πολύ σημαντικά, ίσως και καθοριστικά».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.971 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.