ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για τη νίκη τετράδας στο Βελιγράδι

Δύσκολη αποστολή έχει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δοκιμάζεται στην Stark Arena του Βελιγραδίου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Euroleague (21:30, Novasports Prime).

Για τη νίκη τετράδας στο Βελιγράδι

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο ΣΕΦ, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να μπουν για τα καλά στο κόλπο για την κατάληψη μίας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων που δίνουν πλεονέκτημα έδρας. Με νίκη το «τριφύλλι» θα διαμορφώσει το σερί του στο 19-11 και θα παραμείνει μέσα στην πρώτη τετράδα της κατάταξης.

Από την άλλη ο Ερυθρός Αστέρας έχει μαθηματικές πιθανότητες για την κατάκτηση της 10ης θέσης, ωστόσο όχι ρεαλιστικές αφού απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε και η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα πρέπει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή, οι Σέρβοι μετρούν πέντε διαδοχικές ήττες στην Euroleague, με τελευταία αυτή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν για αμφότερες τις ομάδες. Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στο Βελιγράδι χωρίς τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας χωρίς τους Γιάγκο Ντος Σάντος, Μπράνκο Λάζιτς και Νίκολα Τόπιτς, την ώρα που αμφίβολος είναι και ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.808 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς (Λετονία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.