ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Eurovision 2024: Έκανε το «μπαμ» η Μαρίνα Σάττι!

Κάνει την έκπληξη η Μαρίνα Σάττι.

Eurovision 2024: Έκανε το «μπαμ» η Μαρίνα Σάττι!

Κάνει την έκπληξη η Μαρίνα Σάττι.

Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κομμάτι που έστειλε ποτέ η Ελλάδα στη Eurovision έχει διχάσει το ελληνικό κοινό το «Zari» της Μαρίνας Σάττι.

πιάσει» αυτές τις ψηλές νότες στην live ερμηνείας της; Είναι όντως η φωνή της ή autotune; Θα καταφέρει να ξεσηκώσει το κοινό με την σκηνική της παρουσία όπως είχε κάνει η Έλενα Παπαρίζου ή όχι; Aυτό που γνωρίζουμε από έγγυρες πηγές είναι ότι η Μαρίνα αυτή τη στιγμή κάνει συνεχόμενες πρόβες με την χορογραφία για το Ζάρι και αναμένουμε τα πρώτα video από τα social media της! Ελπίζουμε να φέρει εξάρες!" />

Όπως αποδεικνύεται, όμως, αυτό αφορά αποκλειστικά και μόνο στο ελληνικό κοινό καθώς οι Ευρωπαίοι μοιάζουν να έχουν λατρέψει το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής, κάτι που αποδεικνύεται από τον ρυθμό που η Ελλάδα ανεβαίνει στα στοιχήματα πριν καν δοθούν στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα επί σκηνής.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.