ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Για το δεύτερο break στην έδρα του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στους τελικούς

O Παναθηναϊκός φιλοξενείται σήμερα στις 17:00 στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ στο 4ο ματς των προημιτελικών της Volley League.

Παναθηναϊκός: Για το δεύτερο break στην έδρα του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στους τελικούς

Nα κάνει νέο break και να φύγει για τους τελικούς!

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Μετς στον τρίτο ημιτελικό, θέλει να επικρατήσει για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη και να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς της Volley League κάνοντας το 3-1 στη σειρά.

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Θοδωρής Βουλκίδης δήλωσε: «Έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα με 2-1 που μας δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους τελικούς ωστόσο χρειαζόμαστε μια νίκη για να τα καταφέρουμε. Ήρθε μια ήττα μετά από καιρό για εμάς και παρότι ήρθε σε ένα ματς που δεν έκρινε τίτλο, δεν έχουμε περιθώρια για κάτι αντίστοιχο. Το ματς της Πέμπτης είναι κομβικό και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση για τους τελικούς του μεγαλύτερου μας στόχου».

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.389 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.