ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ανάρτηση-αίνιγμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Vid)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άναψε... φωτιές στα social media καθώς με ένα αινιγματικό βίντεο, καλεί τον κόσμο να... μαντέψει, ποιος είναι ο εικονιζόμενος που φορά τη φανέλα της ομάδας.

Η ανάρτηση-αίνιγμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Vid)

Αινιγιματικό ποστάρισμα που «φωτογραφίζει» Νεμάνια Μαξίμοβιτς από τον Παναθηναϊκό!

Το πρωί της Πέμπτης (14/3) η «πράσινη» ΠΑΕ ανήρτησε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται πιθανότατα ο Σέρβος χαφ, να φοράει τη φανέλα της ομάδας και να περπατάει στο «Γεώργιος Καλαφάτης»!

Θυμίζουμε ότι ο Μαξίμοβιτς έχει συμφωνήσει από τον περασμένο Ιανουάριο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το καλοκαίρι του 2024 και για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ μόλις λίγες ημέρες πριν ο πρόεδρος και ο προπονητής της Χετάφε επιβεβαίωσαν τη μετακίνηση του 29χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή με το «τριφύλλι»!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 39.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.