ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Είναι διπλή νίκη – Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για την εικόνα του πρώτου μέρους»

Oι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα

Αταμάν: «Είναι διπλή νίκη - Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για την εικόνα του πρώτου μέρους»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Εργκίν Αταμάν, χαρακτήρισε διπλή νίκη αυτή που πήρε το «τριφύλλι», λόγω και της υπεροχής του στο goal average, ενώ στάθηκε στην εξαιρετική τελευταία περίοδο επιθετικά με τους Σλούκα και Ναν.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά κάναμε λάθη, δώσαμε εύκολους πόντους, χάσαμε ριμπάουντ. Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια. Στην τελευταία περίοδο επιτεθήκαμε εξαιρετικά με τον Σλούκα και τον Ναν όταν μπήκε στο ματς.

Στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε το παιχνίδι από το -16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα που ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι σήμερα, καθώς τώρα είμαστε εμείς.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί να κερδίσαμε με οκτώ πόντους, όσους χάσαμε στην Ισπανία, αλλά στο goal average είμαστε στο +43 και είναι μεγάλο αβαντάζ ενόψει των τριών αγώνων που μένουν. Οπότε είναι σαν διπλή νίκη.

Παίξαμε μπροστά σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Τώρα έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα και πάμε βήμα-βήμα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.