ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Χτίζουμε κάτι μεγάλο – Eκπληκτικοί για ακόμα μια φορά oι οπαδοί μας»

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου μετά και την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα.

Μήτογλου: «Χτίζουμε κάτι μεγάλο - Eκπληκτικοί για ακόμα μια φορά oι οπαδοί μας»

Ο Ντίνος Μήτογλου σε δηλώσεις του μετά την μεγάλη νίκη του τριφυλλιού κόντρα στην Μπαρτσελόνα τόνισε πως η ομάδα του χτίζει κάτι μεγάλο, ενώ πρόσθεσε πως για ακόμα μια φορά οι φίλαθλοι ήταν εκπληκτικοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη και τα καταφέραμε σε αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα. Τώρα είμαστε 2οι στη βαθμολογία και δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Χτίζουμε” κάτι μεγάλο και προσπαθούμε όλοι πάρα πολύ. Συνεχίζουμε όλοι την προσπάθεια σε αυτό τον σύλλογο, είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και ευτυχισμένοι με το σημερινό αποτέλεσμα. Οι οπαδοί μας ήταν και πάλι εκπληκτικοί και ελπίζω να συνεχιστούν τα sold-out»

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.