ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκραντ: «Μείναμε ψύχραιμοι στο ημίχρονο, η ενέργεια από τον κόσμο είναι απίστευτη»

Οι δηλώσεις του Τζέριαν Γκραντ μετά και την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα.

Γκραντ: «Μείναμε ψύχραιμοι στο ημίχρονο, η ενέργεια από τον κόσμο είναι απίστευτη»

Ο Τζέριαν Γκραντ στάθηκε στην ψυχραιμία που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο ημίχρονο αλλά και στην πολύτιμη βοήθεια του κόσμου σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Το μυστικό ήταν ότι μείναμε ψύχραιμοι στο ημίχρονο, αυτό μας είπε και ο προπονητής μας. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, το κοινό μπήκε στην εξίσωση και γυρίσαμε το παιχνίδι.

Οι 46 πόντοι στο ημίχρονο είναι πολλοί για εμάς, που βασιζόμαστε στην άμυνα. Βάλαμε στόχους να γίνουμε πιο σκληροί γιατί έτσι έπρεπε και έτσι θα επιστρέφαμε στο παιχνίδι.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπήρχαν δύσκολες καταστάσεις εδώ τα τελευταία χρόνια. Η ενέργεια σε αυτή την ομάδα και στον κόσμο είναι απίστευτη. Είναι μαζί μας και το νιώθουμε».

Για τη χημεία με τους συμπαίκτες του: «Μας πήρε καιρό να μάθουμε ο ένας τον άλλον, τη χημεία μας και να συνυπάρχουμε στο παρκέ. Κάνουμε διαφορετικά πράγματα, αλλά βρισκόμαστε πλέον και αυτό είναι το καλό στο τέλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.