ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σαν καρέ από ταινία: Ο Ναν, ο Τζαμπάρι και ο… προφήτης Γκριμάου (Video)

Από highlights άλλο τίποτα στο χθεσινό ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR - Μπαρτσελόνα.

Σαν καρέ από ταινία: Ο Ναν, ο Τζαμπάρι και ο... προφήτης Γκριμάου (Video)

Από highlights άλλο τίποτα στο χθεσινό ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR – Μπαρτσελόνα.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Κέντρικ Ναν «σεληνιάστηκε» στο 4ο δεκάλεπτο, σημειώνοντας τεράστιας σημασίας πόντους με το γνωστό χαρακτηριστικό στυλ που συναντάμε μόνο σε φάσεις από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Μία από αυτές τις φάσεις θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί καρέ βγαλμένο από… χολιγουντιανή ταινία.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και εξηγούμαστε: Στα 6:20 λεπτά πριν το τέλος, ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται μπροστά στο σκορ με ένα καλάθι (70-68). Ο Κέντρικ Ναν έχει τη μπάλα στα χέρια, ο Τζαμπάρι Πάρκερ πάει πάνω του, αλλά αδυνατεί να τον μαρκάρει.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του γκαρντ των «πρασίνων» σε ακαδημία του Σικάγο σωριάζεται στο έδαφος και δίνει στον Ναν… πεδίο ελεύθερο έξω από τα 6.75μ.

Κι ενώ η μπάλα δεν έχει διανύσει παρά ελάχιστα εκατοστά από τα χέρια του Ναν, ο Γκριμάου γυρνάει βιαστικά προς τους διαιτητές ζητώντας επιτακτικά τάιμ άουτ.

Σαν να… προφήτευσε τι θα συνέβαινε -ούτε- δύο δευτερόλεπτα αργότερα. Nothing but net που λένε και στις ΗΠΑ, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να φεύγει στο +5 και το ΟΑΚΑ να παίρνει ξανά φωτιά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.