ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι διεθνείς δείχνουν τον δρόμο για τον Παναθηναϊκό

Οι διεθνείς του Παναθηναϊκού αυξάνονται και μπορούν να δείξουν τον... δρόμο προς την επιτυχία!

Οι διεθνείς δείχνουν τον δρόμο για τον Παναθηναϊκό

Μέχρι πριν από 3 χρόνια η παρουσία διεθνών ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό- από το 2017 και μετά- ήταν μικρή. Οι «πράσινοι» δεν είχαν στις τάξεις τους αρκετούς παίκτες που αγωνίζονταν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και οι απουσίες από το Κορωπί κατά τη διάρκεια των αγώνων των εθνικών ομάδων, ήταν ελάχιστες.

Η σταδιακή επιστροφή στο ανώτερο επίπεδο άλλαξε την κατάσταση και αυτό φάνηκε και στα τωρινά διεθνή παιχνίδια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.