ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Aδιανόητο περιστατικό στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Τριπόλεως: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα (Vid)

Aδιανόητο περιστατικό στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Τριπόλεως με αυτοκίνητο να διανύει χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα!

Aδιανόητο περιστατικό στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Τριπόλεως: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα (Vid)

Το βίντεο ανέβηκε στα social media την Πέμπτη 21 Μαρτίου και άρχισε να ταξιδεύει στο διαδίκτυο. Αγροτικό αυτοκίνητο κινείται ανάποδα στην εθνική οδό…

Από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε ατύχημα στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως, όταν ένα αυτοκίνητο άρχισε να κινείται ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο. Μάλιστα όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, το όχημα βρίσκεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από διερχόμενο όχημα επί της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Τρίπολης, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα.

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 14.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το korinthostv.gr, ο οδηγός ενός αγροτικού οχήματος κινείται επί του οδικού δικτύου αλλά προς την αντίθετη φορά.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.