ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νίκη της Κ19 επί της Φενέρμπαχτσε παρουσία του Φατίχ Τερίμ!

Η ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού νίκησε 3-0 σε φιλική αναμέτρηση στο Κορωπί την αντίστοιχη της Φενέρμπαχτσε, με τον Φατίχ Τερίμ να δίνει παρακολουθεί το ματς και να γίνεται πόλος έλξης για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της τουρκικής ομάδας.

Παναθηναϊκός: Νίκη της Κ19 επί της Φενέρμπαχτσε παρουσία του Φατίχ Τερίμ!

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει την Κ19 του Παναθηναϊκού σε «δυνατή» φιλική αναμέτρηση στο Κορωπί είχε ο Φατίχ Τερίμ!

Ο Τούρκος τεχνικός της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού» παρευρέθηκε στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στην οποία οι «πράσινοι» κατάφεραν να επικρατήσουν με το εντυπωσιακό 3-0 στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Alabtalcup».

Ωστόσο ο Τερίμ ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο «Γ. Καλαφάτης», καθώς παρότι δεν έχει περάσει από τη Φενέρ και αποτελεί έναν θρύλο για την «αιώνια» αντίπαλο της, Γαλατάσαραϊ, έγινε πόλο έλξης για τους νεαρούς Τούρκους ποδοσφαιριστές.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως «κεφάλαιο» του τουρκικού ποδοσφαίρου λοιπόν ο Φατίχ Τερίμ, τράβηξε τα βλέμματα των νεαρών παικτών της Φενέρμπαχτσε, αλλά και του επιτελείου της, με τους οποίους είχε «τετ-α-τετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.