ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Τι κερδίζει ο Παναθηναϊκός με την επιστροφή Γεντβάι (vids)

Ο Τιν Γεντβάι πριν τραυματιστεί ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού και η επιστροφή του μπορεί να βοηθήσει το Τριφύλλι. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Τι κερδίζει ο Παναθηναϊκός με την επιστροφή Γεντβάι (vids)

Ο Τιν Γεντβάι ανεβάζει στροφές, προκειμένου να είναι έτοιμος για την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας. Ο Κροάτης σέντερ μπακ είχε τραυματιστεί στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και έμεινε για ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων. Από εβδομάδα λοιπόν αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, πράγμα που αν τελικά συμβεί θα σημαίνει και την πιθανή του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γεντβάι ειδικά από τη στιγμή που ήρθε ο Φατίχ Τερίμ, παρουσιάζει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο και μαζί με τον Αράο ένα πολύ καλό δίδυμο. Η επιστροφή του λοιπόν μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε ο Παναθηναϊκός να γίνει ακόμα πιο συμπαγής στο δικό του αμυντικό τρίτο. Η χημεία του με τον Βραζιλιάνο είναι πολύ καλή και αυτό έχει ήδη αποδειχθεί.

Από κει και έπειτα η επιστροφή Γεντβάι μπορεί να δώσει κι άλλα πράγματα στο Τριφύλλι. Αρχικά ο Κροάτης είναι αρκετά δυνατός στις μονομαχίες και τις περισσότερες φορές βγαίνει πρώτος στην μπάλα, πράγμα που κάνει δύσκολη την ζωή των αντίπαλων επιθετικών. Παράλληλα, είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ στο να αναπτυχθεί η ομάδα ορθολογικά από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Η πρώτη πάσα είναι ιδιαίτερα σημαντική και μαζί με τον Αράο ο Γεντβάι δημιουργούν… ασφάλεια σε αυτό το κομμάτι.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε το πόσο βοηθούσε πριν από τραυματιστεί τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά στημένα. Οι τοποθετήσείς του και στις δύο περιοχές είναι πολύ καλές. Τουτέστιν, ο Παναθηναϊκός γίνεται ακόμα πιο απειλητικός στα επιθετικά στημένα ενώ την ίδια στιγμή οι κίνδυνοι θα είναι λιγότεροι στα αμυντικά στημένα.

Ο Γεντβάι είναι ένας παίκτης που κάνει τον Παναθηναϊκό πιο σκληροτράχηλο και στα ντέρμπι που έρχονται αυτό το χαρακτηριστικό αναμένεται να κρίνει κατά πολύ την έκβασή τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κατά την περίοδο της απουσίας του οι Πράσινοι δέχτηκαν αρκετά εύκολα γκολ που τους πλήγωσαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.