ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Σλούκας, Μήτογλου οδηγούν τον Παναθηναϊκό και πάλι στην κορυφή!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τους Έλληνες παίκτες, που οδηγούν σε επιτυχία τον Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και επανέφεραν το χαμόγελο στους φίλους της ομάδας.

Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Σλούκας, Μήτογλου οδηγούν τον Παναθηναϊκό και πάλι στην κορυφή!

Πάντα με ελληνικό κορμό ο Παναθηναϊκός έκανε επιτυχίες και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Αυτό τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε και δεν είναι τυχαίο, ότι η ομάδα ήταν μακριά από τις επιτυχίες και στα δύο αθλήματα.

Πλέον οι Ελληνες παίκτες είναι σημείο αναφοράς και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός τα έσκασε και έφερε τον Μπακασέτα, που τον ήθελαν και άλλες ελληνικές ομάδες τον Γενάρη και βλέπουμε τον Τάσο πόσο καθοριστικός είναι από την ημέρα, που ήρθε. Φυσικά ήρθε και ταίριαξε αμέσως με τον Φώτη Ιωαννίδη, που έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο Έλληνα φορ και στον Έλληνα παίκτη, για τον οποίο γίνεται ο μεγαλύτερος ντόρος στην Ευρώπη. Ο Τάσος και ο Φώτης είναι πρωταγωνιστές και ο Παναθηναϊκός είναι στο -3 από την κορυφή μετά το διπλό στο Φάληρο και έχει μπροστά του τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ είναι ήδη και στον τελικό κυπέλλου. Ο Μπάκα και ο Ιωαννίδης μαζί με τους άλλους συμπαίκτες τους έχουν επαναφέρει το χαμόγελο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που βλέπει πάλι προοπτική και όραμα.

Στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός τα έσκασε και πήρε τον Σλούκα, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Εδώ πρέπει να πούμε και ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Μπαρτζώκα, που δεν ήθελε τον Σλούκα και το έκανε ακόμα πιο εύκολο και όπως βλέπουμε από αυτά που κάνει ο Κώστας στο γήπεδο ο Ελληνας τεχνικός ……δικαιώθηκε. Το δώρο το πήρε ο Παναθηναϊκός το ξετύλιξε και το απολαμβάνει. Ο Σλούκας ήταν συγκλονιστικός την Παρασκευή και ήταν ο βασικός λόγος της νίκης με ανατροπή του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα. Κοντά του φυσικά είναι ο Ντίνος Μήτογλου, που επέστρεψε το καλοκαίρι και είναι από τους βασικούς πυλώνες του Παναθηναϊκού στην ξέφρενη πορεία του στην Ευρωλίγκα και στην προσπάθεια, για να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τάσος, ο Κώστας με τον Φώτη, τον Ντίνο και τα άλλα παιδιά επανέφεραν το χαμόγελο στους φίλους του Παναθηναϊκού, που έχουν περάσει τόσα και τόσα τα τελευταία χρόνια και τους αξίζουν τα καλύτερα.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.