ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Να κλείσει με νίκη κόντρα στον Προμηθέα τον δεύτερο γύρο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο ματς της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Παναθηναϊκός: Να κλείσει με νίκη κόντρα στον Προμηθέα τον δεύτερο γύρο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας στις 20:15 στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, και τελευταία του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι», από τη μία πλευρά, προέρχονται από τη σπουδαία νίκη-ανατροπή επί της Μπαρτσελόνα (89-81) για την Ευρωλίγκα, η οποία τους έφερε ακόμη πιο κοντά στον μεγάλο στόχο του πλεονεκτήματος έδρας. Για ακόμη ένα παιχνίδι, ο Εργκίν Αταμάν χρησιμοποίησε στην ουσία έξι παίκτες (Ναν, Γκραντ, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Λεσόρ, Σλούκας), οι οποίοι «κουβάλησαν» το φορτίο της «διαβολοβδομάδας» και θα χρειαστούν ανάσες πριν το κρίσιμο ματς με τη Βίρτους (29/03).

Παρόλα αυτά, για το «τριφύλλι» το ματς παραμένει σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει αβαντάζ κόντρα στον Ολυμπιακό όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας, για να διατηρήσει το οποίο θα πρέπει να νικήσει τον Προμηθέα. Οι «πράσινοι», επομένως, έχουν τον δύσκολο διττό στόχο της ξεκούρασης παικτών αλλά και του ροζ φύλλου.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.911 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.