ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το επιβεβαίωσαν και οι… αριθμοί: Πιο επιδραστικός παίκτης της 31ης αγωνιστικής ο ΗΓΕΤΗΣ Σλούκας (Vid)

H Euroleague επιβεβαίωσε ότι ο Κώστας Σλούκας, με την ηγετική του εμφάνιση στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης της 31ης αγωνιστικής!

Το επιβεβαίωσαν και οι... αριθμοί: Πιο επιδραστικός παίκτης της 31ης αγωνιστικής ο ΗΓΕΤΗΣ Σλούκας (Vid)

Υποκλίθηκε και η Εuroleague στον Κώστα Σλούκα!

Ο αρχηγός του τριφυλλιού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα με σκορ 89-81 για την 31η αγωνιστική του θεσμού με την οποία ο Παναθηναϊκός πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο ΗΓΕΤΗΣ του εξάστερου, πέτυχε 18 πόντους, ενώ είχε 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ και συγκέντρωσε 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.090 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως η διακρίσεις δεν σταματούν εκεί για τον Κώστα Σλούκα αφού ήταν πρώτος στη διαφορά +/- κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο παρκέ παίρνοντας τον τίτλο του πιο επιδραστικού παίκτη της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.