ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλήρης ξανά ο Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν κανονικά Σένκεφελντ-Γεντβάι!

Θετικά τα νέα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Τιν Γεντβάι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκαν κανονικά στην επιστροφή της ομάδας στο Κορωπί! Απόντες μόνο οι διεθνείς.

Πλήρης ξανά ο Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν κανονικά Σένκεφελντ-Γεντβάι!

Με τα καλύτερα νέα ξεκίνησε το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει της επανέναρξης των playoffs.

Οι “πράσινοι” μετά την επιστροφή τους στο Κορωπί από το διήμερο ρεπό, προπονήθηκαν απουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών, στην κατοχή της μπάλας και στο παιχνίδι σε μισό γήπεδο.

Ο Φατίχ Τερίμ ωστόσο είδε τον Τιν Γεντβάι και τον Μπαρτ Σένκεφελντ να επιστρέφουν κανονικά και να βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης δηλώνοντας “ετοιμοπόλεμοι” για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.943 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To σχετικό δελτίο Τύπου:

Με τους Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ να λαμβάνουν μέρος σε όλο το πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.