ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χουάντσο: «Έτοιμοι να παλέψουμε για τον τίτλο, για εμάς και για τον κόσμο»

Όλα όσα ανέφερε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Χουάντσο: «Έτοιμοι να παλέψουμε για τον τίτλο, για εμάς και για τον κόσμο»

Ο Ισπανός φόργουορντ είχε 13 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ και μιλώντας στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα σημείωσε:

«Δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν και τα υπόλοιπα παιδιά. Έπαιξαν σκληρά και πολύ καλά. Έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Δεν είμαστε κουρασμένοι, είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο, για εμάς και για τον κόσμο».

Για τον εαυτό του: «Θέλω να παίζω όσο καλύτερα μπορώ για να πάρει νίκες η ομάδα. Ευχαριστιέμαι να παίζω στον Παναθηναϊκό, ειδικά εντός έδρας».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 149.666 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια: «Είμαστε σε καλή θέση, στην πρώτη στην Ελλάδα και είμαστε δεύτεροι στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στη Βίρτους, είναι μια σπουδαία ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.