ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Βλέπει» Παναθηναϊκό στο Final 4 της Ευρωλίγκας ο Ντόνσιτς!

O Super Star του ΝΒΑ και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Ντόνσιτς, βλέπει τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR στο Final 4 του Βερολίνου!

«Βλέπει» Παναθηναϊκό στο Final 4 της Ευρωλίγκας ο Ντόνσιτς!

Έχουν απομείνει τρεις “τελικοί” για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας.

Οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Βίρτους Μπολόνια και την Μπάγερν, ενώ οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις θα ολοκληρωθούν με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ.

Ο εξάστερος θέλει να επιστρέψει σε Final 4 έπειτα από 12 χρόνια έχοντας τη μεγάλη ευκαιρία να το κάνει αυτό και ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόνσιτς το… πιστεύει!

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σλοβένος έδωσε τα προγνωστικά του για το ποιες ομάδες θα πάνε στο Final 4 και όπως είπε «βλέπει» να πηγαίνουν στο Βερολίνο βάζοντας μαζί με τον Παναθηναϊκό, τη Ρεάλ, τη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό!

«Η πρόβλεψή μου για τις ομάδες που θα πάνε στο Final 4 είναι Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.