ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράτζα: «Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν έμενα στον Παναθηναϊκό με Ομπράντοβιτς»

Τρομερές αποκαλύψεις από τον θρύλο του κροατικού μπάσκετ και πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντίνο Ράτζα!

Ράτζα: «Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν έμενα στον Παναθηναϊκό με Ομπράντοβιτς»

Αποκαλύψεις αναφορικά με την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό έκανε ο Ντίνο Ράτζα!

Ο σπουδαίος Κροάτης μιλώντας στο Meridian Sports αναφέρθηκε στα αίτια της αποχώρησης του, ενώ στάθηκε στο τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση που έμενε υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

«Ήθελα να διεκδικήσω τίτλους και δεν μετανιώνω καθόλου που έφυγα από το ΝΒΑ και πήγα στην Ελλάδα. Ερωτεύτηκα τη χώρα αυτή, αν δεν πήγαινα δεν θα ήξερα τι έχανα. Ο καιρός που πέρασα εκεί είναι ανεκτίμητος. Είναι πραγματικοί Βαλκάνιοι, σαν και μας τους Δαλματούς σε ό,τι αφορά στην τρέλα, τη νοοτροπία και λατρεύουν το μπάσκετ» ανέφερε αρχικά.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 154.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα παρότι κατέκτησε δύο σερί πρωταθλήματα με το «τριφύλλι», αποχώρησε από την ομάδα πριν την έλευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τα χρυσά χρόνια που ακολούθησαν με την κατάκτηση πέντε ευρωπαϊκών τίτλων.

Ακόμη και τώρα αναρωτιέται τι θα μπορούσε να είχε πετύχει αν έμενε στον Παναθηναϊκό επί «Ζοτς». «Το σκέφτομαι ακόμη. Ήξερα από τότε που ήμασταν συμπαίκτες και συγκάτοικοι ότι θα γινόταν σπουδαίος προπονητής. Ερχόταν στην προπόνηση και μας τακτοποιούσε. Δεν ξέρεις ποτέ πόσο ψηλά θα φτάσει κάποιος, αλλά για εκείνος ήμουν βέβαιος πως θα γίνει σπουδαίος. Είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Ο άνθρωπός έχει πάρει εννιά φορές την Ευρωλίγκα, τι συζητάμε; Όταν μιλάει ο Ζέλικο, πρέπει όλοι να βαράμε προσοχή!», τόνισε ο Ράτζα, που έναν χρόνο μετά την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στην Ελλάδα για να παίξει για μια σεζόν στον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.