ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αποκαλύψεις για Τέμπη: Το αυθεντικό ηχητικό ντοκουμέντο σταθμάρχη- μηχανοδηγών και η διαφορά με το μονταρισμένο (vid)

Τέμπη - ηχητικό: H διαφορά με τον μονταρισμένο.

Αποκαλύψεις για Τέμπη: Το αυθεντικό ηχητικό ντοκουμέντο σταθμάρχη- μηχανοδηγών και η διαφορά με το μονταρισμένο (vid)

Τέμπη – ηχητικό: H διαφορά με τον μονταρισμένο

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία με τα αυθεντικά ηχητικά ντοκουμέντα στα Τέμπη που μονταρίστηκαν τις πρώτες ώρες του εγκλήματος βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το Mega παρουσίασε σήμερα (26/03) το επίμαχο υλικό που καταγράφηκε τη νύχτα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Έφτασε η ώρα: Δυναμική επιστροφή Τσίπρα
Έφτασε η ώρα: Δυναμική επιστροφή Τσίπρα 92.076 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο σταθμάρχης της Λάρισας μιλάει με δύο διαφορετικούς μηχανοδηγούς από δύο διαφορετικές αμαξοστοιχίες και όχι μόνο με την Intercity 62, όπως φαινόταν στο ηχητικό που δημοσιοποιήθηκε λίγες ώρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα.

Μηχανοδηγός IC62: Η Λάρισα ακούει;

Σταθμάρχης Λάρισα: Ακούει. Με 47 νούμερο, περνάτε κόκκινο φωτόσημο εξόδου έως είσοδο… ε, φωτόσημο εισόδου Νέων Πόρων.

Μηχανοδηγός IC62: Βασίλη φεύγω;

Σταθμάρχης Λάρισα: Φεύγεις. Φεύγεις.

Μηχανοδηγός IC62: Έγινε. Καλό βράδυ.

Σταθμάρχης Λάρισα: Καλή συνέχεια.

Στην πραγματικότητα ακούγεται ο μηχανοδηγός του μοιραίου Intercity και στη συνέχεια ο μηχανοδηγός μιας άλλης αμαξοστοιχίας που αναχώρησε μισό λεπτό αργότερα για Βόλο.

23:04

Μηχανοδηγός IC62: Τι θα κάνει το 62; …η Λάρισα ακούει;

Σταθμάρχης Λάρισα: Ακούει. Με 47 νούμερο, περνάτε κόκκινο φωτόσημο εξόδου έως είσοδο… ε, φωτόσημο εισόδου Νέων Πόρων.

Μηχανοδηγός IC62: Ευχαριστούμε πολύ.

Στις 23:05 το μοιραίο Intercity αναχωρεί και δεν υπάρχει καμία άλλη καταγεγραμμένη συνομιλία από αυτόν τον συρμό. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο σταθμάρχης της Λάρισας, συνομιλεί με τον μηχανοδηγό της αμαξοστοιχίας 2576, του προαστιακού για Βόλο.

23:05:30

Σταθμάρχης Λάρισα: Σωτήρη πάμε.

Μηχανοδηγός 2576: Βασίλη φεύγω;

Σταθμάρχης Λάρισα: Φεύγεις. Φεύγεις.

Μηχανοδηγός 2576: Έγινε. Καλό βράδυ.

Σταθμάρχης Λάρισα: Καλή συνέχεια.

Την ίδια ακριβώς ώρα, η εμπορική αμαξοστοιχία 63503 αναχωρεί από Νέους Πόρους σε αντίθετη φορά με κατεύθυνση προς τη Λάρισα. Όμως, η συνομιλία των μηχανοδηγών της εμπορικής με τη σταθμάρχη Νέων Πόρων δεν έχει καταγραφεί, επειδή ακριβώς δεν λειτουργούσε το δίκτυο αναμεταδοτών του ασυρμάτου ώστε να καλύπτεται όλη η διαδρομή.

Πολύ απλά, δεν έπιανε ο ασύρματος μέχρι τη Λάρισα κάτι που θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη σύγκρουση. Γιατί αν ο μηχανοδηγός της Intercity 62 είχε ακούσει στον ασύρματο ότι έρχεται και άλλο τρένο από την αντίθετη κατεύθυνση, θα είχε συνειδητοποιήσει το λάθος και θα είχε ακινητοποιήσει αμέσως την αμαξοστοιχία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.