ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιστροφή για τέσσερις διεθνείς – Φουλάρει ενόψει ΠΑΟΚ

Γεμίζει ξανά το Κορωπί και ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Επιστροφή για τέσσερις διεθνείς - Φουλάρει ενόψει ΠΑΟΚ

Γεμίζει ξανά το Κορωπί και ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Οι υποχρεώσεις των διεθνών ολοκληρώθηκαν και πλέον ο Παναθηναϊκόςμπαίνει ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος με το Κορωπί να γεμίζει και πάλι.

Οι τρεις Έλληνες διεθνείς, Μπακασέτας, Ιωαννίδης και Ζέκα επέστρεψαν και ενσωαματώθηκαν στην προετοιμασία του “τριφυλλιού”, όπως και ο Ακαϊντίν που βρισκόταν στην Εθνική Τουρκίας. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αύριο θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 40.724 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι μοναδικοί απόντες διεθνείς ήταν οι Σλοβένοι, Τσέριν, Σπόραρ και Μπερνάρ.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του “τριφυλλιού” περιελάμβανε fun game και rondo για το ξεκίνημα. Στη συνέχεια, οι “πράσινοι” δούλεψαν πολύ στο κομμάτι του πρέσινγκ και της κυκλοφορίας στο γήπεδο, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.