Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την ενδεκάδα με ΠΑΟΚ – Οι σκέψεις του Τερίμ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την ενδεκάδα με ΠΑΟΚ – Οι σκέψεις του Τερίμ

O Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και ο Φατίχ Τερίμ καταστρώνει τα πλάνα του αναφορικά με την ενδεκάδα.

Focus στον ΠΑΟΚ πλέον για τον Παναθηναϊκό ο οποίος συνεχίζει να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την Κυριακάτικη αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Οι «πράσινοι» θα είναι πιο πλήρης από ποτέ τη φετινή σεζόν, καθώς εκτός από την επιστροφή των διεθνών που θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά την Πέμπτη (28/3) δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Γεντβάι έχει επιστρέψει και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, την στιγμή που ο Φατίχ Τερίμ καταστρώνει τα πλάνα του αναφορικά με την ενδεκάδα.

Οι αλλαγές δεν θα είναι πολλές, αφού η εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο ικανοποίησε και έδωσε υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας.

Στην ενδεκάδα το μόνο ερωτηματικό αναμένεται να είναι η χρησιμοποίηση ή μη του Τάσου Μπακασέτα ο οποίος είναι καταπονημένος από την υπερπροσπάθεια στο ματς της Εθνικής με τη Γεωργία.

Ο Ντραγκόφσκι θα είναι στην εστία, έχοντας επιστρέψει πλήρως σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ο Κώτσιρας είναι ο επικρατέστερος για το δεξί άκρο της άμυνας, με τους Αράο, Γεντβάι και Χουάνκαρ να συμπληρώνουν την τετράδα στο μετόπισθεν.

Με τον Ρούμπεν Πέρεθ στον άξονα σε ρόλο αμυντικού μέσου και με τον εξαιρετικό και φορμαρισμένο Τσέριν, οι δυο από τις τρεις θέσεις στον άξονα μοιάζουν «κλεισμένες». Σίγουρη φαίνεται να είναι και η παρουσία των Ιωαννίδη και Παλάσιος.

Ο Μπερνάρ θα είναι φυσικά και αυτός στο αρχικό σχήμα ο οποίος σε περίπτωση που ο Μπακασέτας ξεκινήσει βασικός θα παραμείνει αριστερά, ενώ σε περίπτωση που ο Τερίμ επιλέξει Βέρμπιτς ή Μαντσίνι για το αριστερό άκρο τότε ο Μπερνάρ θα πάει στον άξονα.

Exit mobile version