ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός στο ενδεχόμενο για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.500 εισιτήρια

Τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου με περισσότερα από 4.500 εισιτήρια επιθυμεί ο Παναθηναϊκός!

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός στο ενδεχόμενο για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.500 εισιτήρια

Επιμένει για τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός!

Το πρωί της Πέμπτης (28/2) διεξήχθη στα γραφεία της ΕΠΟ η κρίσιμη σύσκεψη για την διεξαγωγή του τελικού παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη. Εκεί βρέθηκε και ο πρόεδρος του Άρη Θεόδωρος Καρυπίδης, αλλά και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΠΑΕ σε συζήτηση που είχε με τον ομόλογο του στον Άρη σχολίασε ότι είναι αδιανόητο το γεγονός να γίνεται κάθε χρόνο η ίδια συζήτηση για τον τελικό.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε πως οι δύο ομάδες θα πάρουν εισιτήρια μόνο για τα «πέταλα» του γηπέδου, κάτι το οποίο βρήκε αντίθετο τον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος κράτησε αρνητική στάση σε τελικό με 4.500 εισιτήρια για κάθε ομάδα αφού δεν καλύπτονται καν οι ανάγκες των κατόχων διαρκείας τονιζοντας μάλιστα ότι προτιμά τελικό κεκλεισμένων των θυρών παρά στο Πανθεσσαλικό με 4,5 χιλιάδες εισιτήρια

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν εμφανίστηκε σύμφωνος με το συγκεκριμένο σενάριο, λοιπόν, και ζητά αρχικά περισσότερα εισιτήρια και ίσως να πέσει ξανά στο τραπέζι το Ολυμπιακό Στάδιο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.