ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Aνδρεόπουλος: «Tα λάθη σε Final 4 δεν συγχωρούνται – Είμαστε πανέτοιμοι»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, καθώς και ο διεθνής ακραίος της ομάδας, Ανδρέας Φράγκος, ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ.

Aνδρεόπουλος: «Tα λάθη σε Final 4 δεν συγχωρούνται - Είμαστε πανέτοιμοι»

Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας στο επικείμενο Final 4 της Λάρισας δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη τα οποία δεν συγχωρούνται σε αυτό το χρονικό περιθώριο, ενώ ευχαρίστησε την πόλη της Λάρισας για τη φιλοξενία. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διεθνής ακραίος του ΠαναθηναϊκούΑνδρέας Φράγκος.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον έναν εκ των δυο ημιτελικών τον Μίλωνα, την Παρασκευή (29/3) στις 17:00

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη Λάρισα. Από τη μεριά μας ελπίζουμε να ανταποδώσουμε μέσα από την αγωνιστικότητα μας, αλλά και το ήθος των αθλητών μας τη φιλοξενία. Η ομάδα μου είναι πανέτοιμη, περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα του Πρωτοψάλτη, ο οποίος χθες πάτησε γήπεδο. Τα Final-4 είναι διαφορετικά από τα πλέι οφ και δε συγχωρούνται λάθη. Στο Κύπελλο βρίσκονται δίκαια οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους».

Aπό την άλλη ο Ανδρέας Φράγκος δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον δήμο Λάρισας για τη φιλοξενία. Δεν έχω να πω πολλά. Όλοι οι αθλητές θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε θέαμα στο κόσμο που θα έρθει να μας δει».

Χόρτο μαγικό» στις εξέδρες του Μετς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ " />Χόρτο μαγικό» στις εξέδρες του Μετς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ " />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.