ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Αποκλεισμός από τον Μίλωνα και focus στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό

Αποχαιρέτησε το Κύπελλο και στρέφεται στο Πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι ήταν η "σκιά" του εαυτού τους κόντρα στον Μίλωνα, έχασαν με τραυματισμό τον Ιερεθουέλο και αποκλείστηκαν με 3-1 σετ.

Αποκλεισμός από τον Μίλωνα και focus στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό

Αποχαιρέτησε το Κύπελλο και στρέφεται στο Πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι ήταν η “σκιά” του εαυτού τους κόντρα στον Μίλωνα, έχασαν με τραυματισμό τον Ιερεθουέλο και αποκλείστηκαν με 3-1 σετ.

To ματς:

Δύσκολη η αποστολή του Παναθηναϊκού στο πρώτο σετ με τον Μίλωνα να βρίσκει απαντήσεις στο “μοίρασμα” του Ιερεθουέλο, αλλά και να επωφελείται από το κακό πράσινο σερβίς το οποίο “σπαταλούσε” επιθέσεις αλλά και πόντους. Η ατυχία ωστόσο έχει γίνει δεύτερη “φύση” του τριφυλλιού φέτος, αφού στα μέσα του σετ ο Αγκίρε Ιερεθουέλο τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει έναν καλό σέρβερ και δημιουργό. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του Παναθηναϊκού και χτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας πήρε το πρώτο σετ με 25-19.

Σοβαρός και έχοντας αφήσει πίσω τον τραυματισμό του Ιερεθουέλο ο Παναθηναϊκός μπήκε αγριεμένος στο δεύτερο σετ και αποφασισμένος να ισοφαρίσει. Οι πράσινοι προηγήθηκαν γρήγορα με 3-0, όμως ο Μίλωνας βρήκε απαντήσεις με Μολίνα και Γιορντάνοφ, βρίσκοντας πόντους. Το τριφύλλι είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Ερνάντες ο οποίος παραβίαζε με χτυπήματα στην ευθεία την αντίπαλη άμυνα και πήρε σημαντική διαφορά (19-13) που ήταν και η μεγαλύτερη του στο ματς. Ο Βουλκίδης αποδείχθηκε “κλειδί” για τον Παναθηναίκό και το σετ πήγε στους πράσινους που ισοφάρισαν σε 1-1 (25-18).

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αντίθεση με το δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο τρίτο, πέφτοντας σε πολλά και αβίαστα λάθη τα οποία έφεραν τον Μίλωνα μέχρι και στο +10! Ο Βουλκίδης με τον Πετρέα και τον Πρωτοψάλτη προσπάθησαν να καλύψουν στο σκοράρισμα τον Ερνάντες ο οποίος δεν έδειξε καλό πρόσωπο στη συγκεκριμένη καμπή του αγώνα και παρά την προσπάθεια ο Μίλωνας έκανε το 2-1 με σχετική ευκολία (25-13).

Σε θρίλερ μετατράπηκε το τέταρτο σετ με τον Παναθηναϊκό να αναζητά την ισοφάριση προκειμένου να οδηγήσει το ματς στο tie break. Οι πράσινοι έκαναν πολλά λάθη και για αρκετή ώρα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τρεις πόντους, διαφορά την οποία διατήρησε για ώρα ο Μίλωνας! Ο Παναθηναϊκός ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία του και με ένα επί μέρους 5-0 πήρε προβάδισμα 15-14. Το ματς πήγαινε πόντο πόντο ωστόσο οι λάθος αποφάσεις στην επίθεση και δυο φάσεις που εξετάστηκαν μέσω του Video Check και δικαίωσαν τον Μίλωνα έφεραν το ματς στο 23-21. Ο Ερναντες πήρε και αυτός ένα σημαντικό μπλοκ-άουτ για το 23-22 και ο Ψάρρας κάλεσε τάιμ άουτ. Στη συνέχεια το μπλοκ άουτ που κέρδισε ο Παναθηναϊκός και ένας άσος του Πρωτοψάλτη έφεραν τον Παναθηναϊκό στο 24-24! Το ματς μετατράπηκε ξανά σε θρίλερ με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στην έξτρα διαδικασία. Αυτός που πλήγωσε τον Παναθηναϊκό ήταν ο πρώην παίκτης του, αλλά κατά τα άλλα σπουδαίος, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, που με δυο κρίσιμους πόντους έστειλε τον Μίλωνα στον τελικό κάνοντας το 29-27 και το 3-1 στα σετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.