ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οριστικό: Σημαντική απουσία για τη Βίρτους στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Mε μια σημαντική απουσία θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα τον Παναθηναϊκού η Βίρτους.

Οριστικό: Σημαντική απουσία για τη Βίρτους στο ματς με τον  Παναθηναϊκό

Μία σημαντική επιστροφή και μία απουσία θα έχει η Βίρτους Μπολόνια στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Χάκετ βρίσκεται στη 12αδα για το ματς που ξεκινά στις 21:30. Aντίθετα o Αϊζά Κορντινιέ δεν θα είναι ξανά διαθέσιμος. Ο Κορντινιέ (9,1 πόντοι, 3,9 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 11,1 βαθμοί κατά μέσο όρο) είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο και η συμμετοχή του στο ματς με το «τριφύλλι» θεωρούνταν αβέβαιη. Ο Γάλλος γκαρντ προπονήθηκε την Πέμπτη (28/3) και τέθηκε στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στη γειτονική χώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.