ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη αχιλλείου η πρώτη διάγνωση για Ιερεθουέλο

Διάγνωση ΣΟΚ για τον Αγκίρε Ιερεθουέλο! Ο Κουβανός πασαδόρος του Παναθηναϊκού σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση έχει υποστεί ρήξη αχιλλείου τέντονα και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη αχιλλείου η πρώτη διάγνωση για Ιερεθουέλο

Πολύ άσχημα τα νέα στον Παναθηναϊκό για τον Αγκίρε Ιερεθουέλο.

Ο έμπειρος πασαδόρος του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο πρώτο σετ του ημιτελικού με τον Μίλωνα και οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση λοιπόν ο Ιερεθουέλο έχει υποστεί ρήξη αχιλλείου τέντοντα! Πρόκειται για έναν τραυματισμό ο οποίο έρχεται στο χειρότερο σημείο, αφού αφενός ο Παναθηναϊκός θα πάει με μοναδικό πασαδόρο τον Σταύρο Κασαμπαλή και αφετέρου πρόκειται για πολύ άσχημη εξέλιξη για τον ίδιο τον Ιερεθουέλο του οποίου καριέρα μπορεί να τερματιστεί απότομα αφού ο ίδιος θα κλείσει τα 37 χρόνια του.

Παναθηναϊκός: Πάει στο Ρέντη για να… τηρήσει την παράδοση!
Παναθηναϊκός: Πάει στο Ρέντη για να… τηρήσει την παράδοση! 541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...