ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Ο Ναν είναι μεγάλος σκόρερ – Πήραμε τις κατάλληλες επιλογές και κερδίσαμε»

Oι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά το σπουδαίο διπλό του Παναθηναϊκού στην Μπολόνια με σκορ 81-79.

Αταμάν: «Ο Ναν είναι μεγάλος σκόρερ - Πήραμε τις κατάλληλες επιλογές και κερδίσαμε»

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Βίρτους τόνισε πως η ομάδα του πήρε τις κατάλληλες επιλογές στο φινάλε, προστάτεψε όπως έπρεπε την άμυνα της και πήρε τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Kάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο 2ο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, ενώ χάσαμε ακόμα και βολές. Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Μπολόνια να βρει ρυθμό, πέτυχαν μερικά δύσκολα σουτ και μπήκε έτσι στο παιχνίδι. Στο τέλος πήραμε τις κατάλληλες επιλογές και ο Γκριγκόνις και ο Ναν πήραν τις σωστές επιλογές. Έπρεπε να προφυλάξουμε τη άμυνα μας στο τέλος και τα καταφέραμε. Χάσαμε αρκετά σουτ και εμείς, είχαμε πολλές ευκαιρίες να εκτελέσουμε ελεύθεροι, ενώ χάσαμε και πολλά επιθετικά ριμπάουντ, δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες στην Βίρτους, αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη και αυτό είναι που μετράει»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.